Не мога без теб да живея,
че пусто е вътре във мен
и бавно умирам, линея,
ще търся те ден подир ден.
Ще пребродя земята, звездите,
без умора ще търся навред,
без значение колко са дните
ще вървя, все напред и напред.
Не ще спра пред бодлите на розите,
през копривата бос ще вървя,
ще копая земята с ноктите,
ала няма пред нищо да спра.
И тогава щом стигна накрая,
на ръба на безкрайния свят,
любовта за която мечтая
ще открия в образ познат.
© Мом Todos los derechos reservados