17.04.2024 г., 16:58 ч.

Любов на края на света 

  Поезия » Любовна
102 5 0

Не мога без теб да живея,

че пусто е вътре във мен

и бавно умирам, линея,

ще търся те ден подир ден.

 

Ще пребродя земята, звездите,

без умора ще търся навред,

без значение колко са дните

ще вървя, все напред и напред.

 

Не ще спра пред бодлите на розите,

през копривата бос ще вървя,

ще копая земята с ноктите,

ала няма пред нищо да спра.

 

И тогава щом стигна накрая,

на ръба на безкрайния свят,

любовта за която мечтая

ще открия в образ познат.

© Мом Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??