14 ago 2011, 13:06

Любов от пръв поглед 

  Poesía » De humor
2157 0 24

 

Не знам дали ми хвърли стръв,

но, идейки сама насреща,

залюбих я от поглед пръв

и пламна в мен искра гореща.

 

Със грациозната походка,

с поклащащите се бедра,

с какво ли, всъщност, ме прикотка -

така и хич не се разбра...

 

Но ето – на разходка в парка

поехме двама в близък план:

тя – изкусителна рибарка

и аз – един лапнишаран.

 

То бе любов, то беше чудо...

И резултатът бе такъв,

че „век” след влюбването лудо

проклинам оня поглед пръв.

 

Едно ме свързва днеска с нея –

копаем си взаимен трап.

Не знам кой вятър я довея,

но по-добре да бих бил сляп.

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??