ЛЮБОВ ОТДАЛЕЧЕ
На Криси с любов
Различна любов. Любов отдалече.
Все по-трудна за мене е тя…
Обичам момиче, а не мога ръцете ù
във свойте ръце да държа.
Аз не виждам морето от мойта тераса…
Не чувам как бурно шуми...
Но във мечтите си, аз съм на плажа,
и тя бавно към мене върви.
И вятърът нежно разпилява косите ù.
Дългите, черни коси…
И галят със майчина нежност нозете ù,
пенливите морски вълни.
Приближава до мен, протяга ръцете си,
допираме двама чела…
Любовно мълчим, говорят сърцата ни
най-чисти и нежни слова.
Различна любов. Любов отдалече…
Все по-желана за мене е тя.
Обичам момиче и искам ръцете ù
във свойте ръце да държа.
© Емил Стоянов Todos los derechos reservados