14.10.2015 г., 20:06 ч.

Любов отдалече 

  Поезия » Любовна
567 0 2

ЛЮБОВ  ОТДАЛЕЧЕ

                              На Криси с любов

 

Различна любов. Любов отдалече.

Все по-трудна за мене е тя…

Обичам момиче, а не мога ръцете ù

във свойте ръце да държа.

  

Аз не виждам морето от мойта тераса…

Не чувам как бурно шуми...

Но във мечтите си, аз съм на плажа,

и тя бавно към мене върви.

 

И вятърът нежно разпилява косите ù.

Дългите, черни коси…

И галят със майчина нежност нозете ù,

пенливите морски вълни.

 

Приближава до мен, протяга ръцете си,

допираме двама чела…

Любовно мълчим, говорят сърцата ни

най-чисти и нежни слова.

 

Различна любов. Любов отдалече…

Все по-желана за мене е тя.

Обичам момиче и искам ръцете ù

във свойте ръце да държа.

 

© Емил Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Колко искреност в любовните ти стихове...Да ти е все така влюбено! Поздрави!
  • Някой е имал лятна авантюра
    Далече... колко са някакви си 300 км?
Предложения
: ??:??