По-тихо! Стъпваш като кон!
Събуй се по чорапи! Влизай!
Я! Тази от съседния балкон!
Внимавай да не те киризи!
Не бутай масата! Това е стол!
Леглото до стената! Давай!
Полека, бе! Не бива да си слон!
Какво се спъваш?!... Хайде, ставай!
Ей тука дрехите!... Не!... Там!...
Леглото скърца!... Лягай тихо!
Мръдни се малко, де!... Натам!
И мишките се изпокриха!
Сега какво? Не си готов?
Побързай, дявол да те вземе!...
Мераци има за любов,
а после купища проблеми!...
Не пипай там!... Не съм коза!...
Побързай! Дявол да те вземе!
Не става? Остави това!...
На мен пък хич не ми и дреме!
Я, ставай!... Ето ключа, дръж!...
Обувките да не забравиш!
Не съм приритала за мъж!...
На Майкъл Дъглас ще се прави!...
© Роберт Todos los derechos reservados