Любов си ти
Страстна, нежна,
открита е твоята любов
Не зная само, дали си търсил,
дали си питал,
внезапно ме откри.
Любов тъй всеотдайна,
тъй безгранична -
любов,
която можеш да правиш само ти.
Нежни, безрезевни, страстни нощи,
страстни дни.
Любов реална, истинска,
която всеки търси и крещи -
не знае никой,
че тази любов си ти!
гр.София-"Веслец"
4.02.2005
© Луиза Любенова Todos los derechos reservados