2.01.2011 г., 23:52 ч.

Любов си ти 

  Поезия » Любовна
594 0 0

                                        Любов си ти

 

 

Страстна, нежна,

открита е твоята любов

Не зная само, дали си търсил,

дали си питал,

внезапно ме откри.

Любов тъй всеотдайна,

тъй безгранична -

любов,

която можеш да правиш само ти.

Нежни, безрезевни, страстни нощи,

страстни дни.

Любов реална, истинска,

която всеки търси и крещи -

не знае никой,

че тази любов си ти!

 

 

гр.София-"Веслец"

 

4.02.2005

 

© Луиза Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??