2 oct 2007, 14:07

Любов, ти знаеш! 

  Poesía
827 0 10
                                                                      на Яна
Любов, ти знаеш, не избягаха нозете
(не исках аз без теб да тръгна),
в галоп препускаха сърцето и конете
(в сподавен вик не мога да те върна).

Любов, ти знаеш, че изгубих вяра
(сърцето ми не чака тайна),
за такава обич - нямам мяра
(на теб съм вечно всеотдайна).

Любов, ти знаеш, късно е вече
(нямам време за обещания),
ще замина навярно далече,
(да скрия в себе си всички ридания).

© Милица Игнатова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??