2.10.2007 г., 14:07 ч.

Любов, ти знаеш! 

  Поезия
816 0 10
                                                                      на Яна
Любов, ти знаеш, не избягаха нозете
(не исках аз без теб да тръгна),
в галоп препускаха сърцето и конете
(в сподавен вик не мога да те върна).

Любов, ти знаеш, че изгубих вяра
(сърцето ми не чака тайна),
за такава обич - нямам мяра
(на теб съм вечно всеотдайна).

Любов, ти знаеш, късно е вече
(нямам време за обещания),
ще замина навярно далече,
(да скрия в себе си всички ридания).

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??