Любовта е чувство между двама,
по-красиво и чисто от него няма!
Пътят си с теб заедно да вървим,
заедно трудностите да победим!
Любовта е пътека, вървим заедно с теб,
да се срещнем да бъдем заедно занапред!
Десет крачки, пет за теб и пет за мен,
аз ще ги направя, един миг споделен!
Любовта е пътя, ще дойдеш ли ти до мен
ще направиш ли твойте пет крачки в този ден?
Да се срещнем заедно и прегърнем с чуство,
любовта в живота е нещо прекрасно, изкуство!
Да крачим заедно с теб хванати ръка за ръка
усмихнати, щастливи, влюбени заедно две сърца!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados