Mar 8, 2019, 12:20 PM

Любов в крачки 

  Poetry » Love
305 0 1

   Любов в крачки

 

Любовта е чувство между двама,

по-красиво и чисто от него няма!

Пътят си с теб заедно да вървим,

заедно трудностите да победим!

 

Любовта е пътека, вървим заедно с теб,

да се срещнем да бъдем заедно занапред!

Десет крачки, пет за теб и пет за мен,

аз ще ги направя, един миг споделен!

 

Любовта е пътя, ще дойдеш ли ти до мен

ще направиш ли твойте пет крачки в този ден?

Да се срещнем заедно и прегърнем с чуство,

любовта в живота е нещо прекрасно, изкуство!

 

Да крачим заедно с теб хванати ръка за ръка 

усмихнати, щастливи, влюбени заедно две сърца!

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??