25 jul 2008, 14:55

Любов в лилаво 

  Poesía » De amor
1114 0 11
 

Виолетова нощ, виолетова стая,

виолетови мисли в ума си чертая.

За сладкия мирис на цветна омая,

за тебе, за мене, за Нас аз мечтая.

 

За влажния блясък в очите горещи,

за топлия пламък на грейнали свещи,

за ласките страстни - толкова вещи,

за сърцата изгарящи - като във пещи.

 

И думите твои във мен да пулсират,

и сочните устни във мойте да спират,

телата прилепнали в едно да се сливат,

знаещи, че без другото просто умират!

© Биляна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??