25.07.2008 г., 14:55 ч.

Любов в лилаво 

  Поезия » Любовна
1111 0 11
 

Виолетова нощ, виолетова стая,

виолетови мисли в ума си чертая.

За сладкия мирис на цветна омая,

за тебе, за мене, за Нас аз мечтая.

 

За влажния блясък в очите горещи,

за топлия пламък на грейнали свещи,

за ласките страстни - толкова вещи,

за сърцата изгарящи - като във пещи.

 

И думите твои във мен да пулсират,

и сочните устни във мойте да спират,

телата прилепнали в едно да се сливат,

знаещи, че без другото просто умират!

© Биляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??