24 may 2013, 10:51

Любов в минало време 

  Poesía
491 0 1
Дойдох недоизмислена докрай при теб -
нетърпелива, прекалено смела, непокорна...
Дойдох със чисти помисли и влюбено сърце,
с желание да бъда твоята опора.

На длани ти поднесох своя свят
и добрина, и цялата си обич.
Във трудности стоях ти зад гърба
и те подкрепях, независимо от всичко.

Дойдох недоизмислена докрай при теб -
очаквах ти да ме довършиш.
Не предполагах, че такова разрушение
ще предизвикваш и внезапно ще си тръгваш.

Върви си! - казвам предварително -
Стига си ме чупил част по част!
На думи изоставяше ме многократно.
Днес е време да те изоставя аз.

© Румяна Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??