Любовен дъх от топли ветрове,
любовен зов на истинска любов
чертаеше със твоите ръце
по моето размекнато сърце
пулса в ритъма на любовта ни,
отключил чувствата на радостта,
за мен най-прелестна си на света,
ти смисъла на моята съдба,
как само ми говори любовта
за полъха на нежна красота,
предала във душата ми страстта
към моята единствена мечта,
товa е тя - тъй хубава жена,
това единствена е любовта.
© Todos los derechos reservados