Любовен повик
Съблечи срамът си
остави го до вратата!
С устни жарки
обичай ме изцяло.
На страстта отдай се
разтопи се ти самата
за нежни ласки
в сърцето зажадняло!
Да бъдем себе си
тази нощ поне!
Искам те,
омайно феерична,
като в танц
на прерийни коне!
Влюбена а не себична.
Да забравим
дневните неволи,
тази нощ вселена своя
ще градим.
В копнежни ласки
светът ще се търколи
догде един на друг
се насладим!
Тази нощ, ще е омайна!
Тази нощ, ще е наша тайна!
Изпълнена със истинска любов
за която отдавна съм готов!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados