Jan 16, 2010, 12:11 PM

Любовен повик 

  Poetry » Love
627 0 4

 

 

 

 

Любовен  повик

 

 

Съблечи срамът си

остави го до вратата!

С устни жарки

обичай ме изцяло.

На  страстта   отдай се

разтопи се ти самата

за нежни ласки

в сърцето зажадняло!

Да бъдем  себе си

тази нощ поне!

Искам  те,

омайно  феерична,

като в танц

на прерийни  коне!

Влюбена   а не себична.

Да забравим

дневните  неволи,

тази нощ вселена своя

ще   градим.

В  копнежни ласки  

светът ще се търколи

догде    един   на друг

се насладим!

Тази нощ, ще  е  омайна!

Тази нощ,  ще е  наша тайна!

Изпълнена със истинска любов

за която отдавна съм готов!

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??