Усетиха сърцата ни,
че идва чудото Любов.
Ах, как желаеха те
този вечен благослов.
Сближихме мечтите си,
в очите грейнаха искри.
Разгадахме съдбите си,
влюбени сме аз и ти.
Сега химнът й звучи
за душите възродени.
Тя като слънце блести
от чувства извисени.
Във вихъра сме ние
на един духовен танц.
Така всеки ще открие
какво е любовен шанс.
© Васил Георгиев Todos los derechos reservados
Страстно! Завихрено! Въздействащо!
И как се постига тази магия, Победителю?