15 мая 2008 г., 08:59

Любовен шанс 

  Поэзия » Любовная
647 0 7

Усетиха сърцата ни,
че идва чудото Любов.
Ах, как желаеха те
този вечен благослов.

Сближихме мечтите си,
в очите грейнаха искри.
Разгадахме съдбите си,
влюбени сме аз и ти.

Сега химнът й звучи
за душите възродени.
Тя като слънце блести
от чувства извисени.

Във вихъра сме ние
на един духовен танц.
Така всеки ще открие
какво е любовен шанс.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??