May 15, 2008, 8:59 AM

Любовен шанс 

  Poetry » Love
644 0 7

Усетиха сърцата ни,
че идва чудото Любов.
Ах, как желаеха те
този вечен благослов.

Сближихме мечтите си,
в очите грейнаха искри.
Разгадахме съдбите си,
влюбени сме аз и ти.

Сега химнът й звучи
за душите възродени.
Тя като слънце блести
от чувства извисени.

Във вихъра сме ние
на един духовен танц.
Така всеки ще открие
какво е любовен шанс.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??