3 ene 2019, 20:53

Любовен стих за нея 

  Poesía » Verso libre
588 0 1

Душата ми един метален звук.
С теб безкрайна бяла музика.

 

Ела и погълни от мен,
това което е останало на дъното.

 

Дъно на океан. Тонове живот,
свит в момент за теб любов.

 

Ела и погълни мен.

Не си отивай за поред път. 


Любов моя.

Недокосната почти от мен.

© п Todos los derechos reservados

/////

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??