13 sept 2014, 22:53

Любови 

  Poesía » De amor
1057 0 3

 

Любовите ми са като море.

Любовите умират и се раждат.

Морето е примамливо за мен,

но в него мога да умра от жажда.

 

Страстта е като странстващ албатрос.

Половин живот след кораби летях.

Ще изгорят крилете ми и после

гнездо ще свия на самотен бряг.

 

© Юлия Барашка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??