Любовите ми са като море.
Любовите умират и се раждат.
Морето е примамливо за мен,
но в него мога да умра от жажда.
Страстта е като странстващ албатрос.
Половин живот след кораби летях.
Ще изгорят крилете ми и после
гнездо ще свия на самотен бряг.
© Юлия Барашка Всички права запазени