Любовна игра
Хвани ме за ръката и да полетим в небето,
да се приземим след това на топлия бряг,
да потопим телата жадни в морето
и да се пренесем в по-различен свят.
Докосни лицето ми с устни жадни
и пий от мене. До КРАЙ ме ти изпий!
Прегърни ме с ръцете безпощадни,
страстно и силно, ако ще и да боли.
Целувай ме, докато имаш още сили.
Обладай ме ти със нежност и със чар,
докосвай ме с парещи ръце, любими,
и разпалвай в душата ми пожар.
Нека заболи!
Пусни ме да избягам!
След това отново, като крадец, ме отвлечи,
накарай ме от страст да полудявам,
дрехите ми всичките свали!
С пламенни очи ти погледни ме,
за да усетя в кръвта ми онзи плам...
Придърпай ме! В ръцете си вземи ме
и какво ще следва, ти си знаеш сам:)
© something else Todos los derechos reservados