16 окт. 2007 г., 14:16

Любовна Игра :) 

  Поэзия
840 0 7
 



            Любовна игра


Хвани ме за ръката и да полетим в небето,

да се приземим след това на топлия бряг,

да потопим телата жадни в морето

и да се пренесем в по-различен свят.


Докосни лицето ми с устни жадни

и пий от мене. До КРАЙ ме ти изпий!

Прегърни ме с ръцете безпощадни,

страстно и силно, ако ще и да боли.


Целувай ме, докато имаш още сили.

Обладай ме ти със нежност и със чар,

докосвай ме с парещи ръце, любими,

и разпалвай в душата ми пожар.


Нека заболи!


Пусни ме да избягам!

След това отново, като крадец, ме отвлечи,

накарай ме от страст да полудявам,

дрехите ми всичките свали!

С  пламенни очи ти погледни ме,

за да усетя в кръвта ми онзи плам...

Придърпай ме! В ръцете си вземи ме

и какво ще следва, ти си знаеш сам:)

© something else Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??