19 jul 2013, 20:47  

Любовна отвара от годините на прехода 

  Poesía » Filosófica
446 0 1

Пускам стрит на прах хипночип
в кафето на частен ученик
с цел да бъде програмиран
да протестира срещу Пинк Флойд.

06.03.1997 рано сутринта

© Антонио Брейчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??