19 июл. 2013 г., 20:47  

Любовна отвара от годините на прехода 

  Поэзия » Философская
432 0 1

Пускам стрит на прах хипночип
в кафето на частен ученик
с цел да бъде програмиран
да протестира срещу Пинк Флойд.

06.03.1997 рано сутринта

© Антонио Брейчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??