19.07.2013 г., 20:47 ч.  

Любовна отвара от годините на прехода 

  Поезия » Философска
448 0 1

Пускам стрит на прах хипночип
в кафето на частен ученик
с цел да бъде програмиран
да протестира срещу Пинк Флойд.

06.03.1997 рано сутринта

© Антонио Брейчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??