2 jul 2008, 18:18

Любовна панацея 

  Poesía » De amor
695 0 7
Измъчвам себе си, а после наранявам тебе -
в порочен цикъл всичко се върти.
Упреквам себе си, а после обвинявам тебе...
И страдам, и ужасно ме боли...

Боли и теб - разбирам го отлично.
И виждам, че вина и в теб тежи,
но вярвам аз, макар съвсем себични,
че разрешението в нас лежи.

Признавам си - не зная панацея,
която да лекува от любов.
А да гадая бъдното - не смея.
Дано послушаме сърдечния си зов!

© Деси Копчалийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??