2 июл. 2008 г., 18:18

Любовна панацея 

  Поэзия » Любовная
688 0 7
Измъчвам себе си, а после наранявам тебе -
в порочен цикъл всичко се върти.
Упреквам себе си, а после обвинявам тебе...
И страдам, и ужасно ме боли...

Боли и теб - разбирам го отлично.
И виждам, че вина и в теб тежи,
но вярвам аз, макар съвсем себични,
че разрешението в нас лежи.

Признавам си - не зная панацея,
която да лекува от любов.
А да гадая бъдното - не смея.
Дано послушаме сърдечния си зов!

© Деси Копчалийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??