27 abr 2011, 22:19

(Любовната) Война! 

  Poesía » De amor
731 0 3

Защо не ме целунеш като за последно?
Кой знае, може и да бъде.
Въображението за мене ти е бедно.
Способна съм до кръв и гибел да се бия.
Граници и мисъл от мене не очаквай,
за разум чувал ли си от влюбена жена?
Щом ти стиска - пробвай се и бягай.
С целувки за оръжие
- Обявявам ти война!

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??