27 апр. 2011 г., 22:19

(Любовната) Война! 

  Поэзия » Любовная
730 0 3

Защо не ме целунеш като за последно?
Кой знае, може и да бъде.
Въображението за мене ти е бедно.
Способна съм до кръв и гибел да се бия.
Граници и мисъл от мене не очаквай,
за разум чувал ли си от влюбена жена?
Щом ти стиска - пробвай се и бягай.
С целувки за оръжие
- Обявявам ти война!

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??