22 jun 2011, 11:40

Любовни дълбини 

  Poesía » De amor
636 0 0

Щом сутрин отворим заедно очи.              

Добро утро с целувка да си кажем.            

Слънцето ни гали нежно с лъчи.              

Провокира ни да се гмурнем в любовни дълбини.                                    

Нека да послушаме парещото слънце.

Без страх да се гмурнем в любовното море.

Плувайки да докоснем с обич морското сърце.

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??