Любовно хапче
1 Любовното хапче си ми ти,
щом каза ми 'Обичам те' -
ми го предписа ти!
2 Рецептата е: всеки ден да го приемам аз,
инак ще се поболея
и от плач ще остана без глас.
3 Нужна ми е част от него,
малка частица - но от него!
Трябва да го пия всеки ден,
защото без него не мога и ден.
4 Въпреки че знам:
хапчето няма да ме излекува
- всичко в мен иска, ако може,
още малко да си вземе.
5 Поглъщам го аз
и сякаш изпадам в транс.
Хипнотизира ме винаги то
и си мисля само зa едно.
6 Без това хапче сякаш аз не съм това
и когато под влиянието му бъда -
от сърцето ми изчезва цялата тъга.
7 Нужна ми е и сега,
част от хапчето любовно
и знам, че не е много сложно
да си я открадна аз сама!
© Вики Todos los derechos reservados