3 июн. 2010 г., 17:48

Любовно хапче 

  Поэзия » Любовная
617 0 0

 Любовно хапче

1 Любовното хапче си ми ти,
    щом каза ми 'Обичам те' -
    ми го предписа ти!

 2 Рецептата е: всеки ден да го приемам аз,
    инак ще се поболея
    и от плач ще остана без глас.

 3 Нужна ми е част от него,
    малка частица - но от него!
    Трябва да го пия всеки ден,
    защото без него не мога и ден.

 4 Въпреки че знам:
    хапчето няма да ме излекува
    - всичко в мен иска, ако може,
    още малко да си вземе.

 5 Поглъщам го аз
    и сякаш изпадам в транс.
    Хипнотизира ме винаги то
    и си мисля само зa едно.

 6 Без това хапче сякаш аз не съм това
   и когато под влиянието му бъда -
   от сърцето ми изчезва цялата тъга.

 7 Нужна ми е и сега,
    част от хапчето любовно
    и знам, че не е много сложно
    да си я открадна аз сама!

© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??