30 mar 2008, 13:17

Любовно посвещение 

  Poesía » De amor
1814 0 10
Мила и засмяна,
моя нежна гълъбица,
във душата ми
най-светлата частица.
На чудесата извор,
от съдбата знак,
ти си омайна
като дивия мак.
Чувствай вечно,
че сърцето ми е твое.
Обичай ме най-силно,
за теб е всичко мое.
Денят ми бодър
и душата бяла,
вярата в доброто
и любовта ми цяла.

© Васил Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??