20 feb 2009, 22:13

Любовта 

  Poesía
616 0 1
Стоя сама в празната си стая
и какво се случва с мен не зная.
Обещах си повече да не се повтарям,
но отново от любов изгарям.

А какво е всъщност любовта?
Може би сбъдната мечта,
в която от малка до сега,
тайно съм вярвала.

Беше различно всеки път,
не всеки спира ми дъхът.
Но ти не само въздуха ми взе,
а и моето сърце.
Сега то тупти безпомощно в твоите ръце
и нашепва нежно "Обичам те".

© Мария Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??