20 sept 2007, 16:11

Любовта 

  Poesía
1141 0 3
Любовта
Една любов,една измама,
ето я тук после я няма.
Как боли от това
да си зад гърба на любовта,
а тя да не осъзнава какво изпитваш
и да те наранява постоянно.
Просто ако вярваш в любовта
отвори пъстрите си очи и я погледни.
И сега какво виждаш?
Ако това съм аз,ела и ми го кажи,
ако не просто ми обясни.
За мен любовта си ти и никои друг.

© Вики Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??