20 сент. 2007 г., 16:11

Любовта 

  Поэзия
1144 0 3
Любовта
Една любов,една измама,
ето я тук после я няма.
Как боли от това
да си зад гърба на любовта,
а тя да не осъзнава какво изпитваш
и да те наранява постоянно.
Просто ако вярваш в любовта
отвори пъстрите си очи и я погледни.
И сега какво виждаш?
Ако това съм аз,ела и ми го кажи,
ако не просто ми обясни.
За мен любовта си ти и никои друг.

© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??