26 ene 2007, 4:21

Любовта 

  Poesía
542 0 1
          Любовта  е  като чута молитва от Бог,
          като просто намигване, което ражда в теб обичта,
       като туку-що откъсната череша,
         като заровено съкровище в пръстта!!!

© Глория стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??