26 янв. 2007 г., 04:21

Любовта 

  Поэзия
541 0 1
          Любовта  е  като чута молитва от Бог,
          като просто намигване, което ражда в теб обичта,
       като туку-що откъсната череша,
         като заровено съкровище в пръстта!!!

© Глория стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??