7 ago 2014, 18:31  

Любовта е 

  Poesía » De amor
761 0 1

   До моята любов


 Любов е... любов е знам.

 Любов е когато ме глезиш

 Любов е когато правим любов и се държим за ръце

 Любов е когато бягаме по стъпалата гонейки се

 Любов е когато мечтаем

 Преди теб любов не познавах.


© Вилияна Джамбазова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Кратко но истинско!Пълно с любов първа степен!Поздрави за признанието!
Propuestas
: ??:??