До моята любов
Любов е... любов е знам.
Любов е когато ме глезиш
Любов е когато правим любов и се държим за ръце
Любов е когато бягаме по стъпалата гонейки се
Любов е когато мечтаем
Преди теб любов не познавах.
© Вилияна Джамбазова Всички права запазени