26 nov 2020, 2:53  

Любовта е... 

  Poesía » De amor, Verso libre
416 0 0

Любовта е...

 

Любовта е споделяне,

тя е сега в миналото и утрото,

една вечна и ярка дъга,

дъждът във всяка река,

всяка една капка море,

чистотата и добротата,

тя е откритото небе

на спирки без време,

на сезони без орбити,

на копнеж без граници,

на обожание безумно,

на дихание без кислород,

на окови от свобода,

където часовника не тиктака,

и оттегля се разстоянието

между две сърца, които

могат да бият само в едно.

И вървят ръка за ръка,

учейки се всеки ден,

за почвата и облаците,

растейки, обичайки се,

грижейки се заедно,

във всяко мигновение,

за цветето наречено любов.

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??