15 feb 2014, 22:17

Любовта е... 

  Poesía » De amor
715 1 6

 

 

Любовта е съзвучие,

океан от мечти,

тихо, нежно обричане

и окови в лъчи.

 

 

Любовта е отдаване,

грях, невинност и свян,

бездиханно разпятие,

полубог, полухрам.

 

 

Любовта е магия,

порив, трепет и зов,

прелетяла идилия,

светлина след потоп.

© Жулиета Великова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??