Feb 15, 2014, 10:17 PM

Любовта е... 

  Poetry » Love
704 1 6

 

 

Любовта е съзвучие,

океан от мечти,

тихо, нежно обричане

и окови в лъчи.

 

 

Любовта е отдаване,

грях, невинност и свян,

бездиханно разпятие,

полубог, полухрам.

 

 

Любовта е магия,

порив, трепет и зов,

прелетяла идилия,

светлина след потоп.

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??