Любовта е да простиш
Любовта е като птица,
отлита, щом я нараниш.
Любовта е да прощаваш
и когато ти е трудно, да простиш.
Любовта е да приемеш
всичко в другия до теб.
Без насила да опитваш,
нещо в него ти да промениш.
Любовта е непокорна,
няма в нея правила.
Като пеперуда волна
и за миг дори не мож я спря.
И като от цвят на цвят
скача тя от теб на мен.
И така по целий свят,
щастие дарява всеки ден.
Любовта е като Роза,
хем красива, хем бодлива.
Но споделена ли е тя,
винаги ще е щастлива.
Любовта е птица,
Любовта е огън,
Тя е щастие за мен.
© Христина Семовска Todos los derechos reservados
Не случайно по надолу съм писала-
"Любовта е като Роза,
хем бодлива, хем красива"
Не трябва да очакваме, че всичво ще е само цветя и рози.