24 abr 2015, 16:03

Любовта е светлина 

  Poesía » De amor
371 0 2

                                                        Любовта е светлина

 

Думите"Обичам те"

не идват с пролетта.

Носят в себе си много топлина,

носят радост, която гали душата.

Не можеш всекиму да ги кажеш.

Не са облечени в черни одежди,

не са изхвърлено бодливо цвете.

"Обичам те" е светлина.

"Обиичам те" е нежен полъх.

"Обичам те" е топлина.

"Обичам те" е изгрев и залез.

Не знаеш кога ще обикнеш,

не знаеш кого ще обикнеш,

 но когато любовта се спре някъде,

не казва сбогом на сърцето.

Тя гали и ласкае,

с трепет говори за всичко.

"Обичам те" няма ден и нощ.

"Обичам те" няма пролет и есен.

"Обичам те" няма възраст.

Две думи дръзки и смели

владеят сърцата на хората.

И нежно пак изричам:

"Обичам те, любими,

дари ми светлина.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Стойне разбира се този който само обича ,а не мрази той вижда само светлина.
  • Да! Любовта е светлина! - прекрасен израз, който е самата истина.
    Творбата ти е изпълнена с чувство на обич.Докосва и настройва позитивно
    Поздравление и лека вечер, Йонка!
Propuestas
: ??:??