8 mar 2007, 0:37

Любовта е свободата 

  Poesía
803 0 1

 

Любовта е свободата

 

Тръгна си и няма да се върнеш вече,

Остави ме, ранена и сама,

Спомените са така далече,

Скитат в черната тъма.

 

Забрави ме, а може би ти пречех,

Забрави моя образ и душа,

А сърцето ти нещастно вече

Търси моята следа.

 

И знай, че любовта е свободата,

Дарявам ти я без да мисля след това

И прегърната във мрака с самотата,

Ще пазя любовта към теб в душата.

© Бояна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??